... omsætter dine ønsker til digitale designløsninger af høj kvalitet

Brochurer

Om din virksomhed ønsker at præsentere nye produkter eller bare vil gøre opmærksom på sig selv, så er brochuren oplagt valg. Den kan indgå som en del at et tilbud eller i en salgssituation og få din virksomhed til at fremstå professionel og kompetent. EYEminded tilbyder professionelt udførte brochureløsninger og leder dig sikkert igennem processen fra start til slut.

Instore materialer

Giv dine varer den opmærksomhed de fortjener med kreative instore materialer. Om det drejer sig om butikker eller messestande, hvor du ønsker at skabe fokus og generere salg så får du professionelle løsninger hos EYEminded. Eksempler på instore materialer: Gulvdisplay, borddisplay, hyldeforkanter, hyldesvirper, gulvklæb, skilte, pallesvøb, plakater m.m.

Outdoor

Udendørs markedsføring med høj dækning er et sikkert valg, hvis du har brug for at trænge igennem og øge kendskabet til dit brand. Et stærkt visuelt medie, som mange kommer forbi, er til stede midt i alles hverdag og kan ikke fravælges. Eksempler på outdoor markedsføring: Digitale skærme, lyskasser, buslæskærme, facadebanner m.m.

Plakater og flyers

Når det drejer sig om effektiv markedsføring af arrangementer, så kan trykte plakater og flyers eksempelvis være et godt valg. Omdeling af flyers eller plakater hvor målgruppen befinder sig og mindst venter det. En fængende overskrift, et kreativt motiv eller et budskab der fanger deres opmærksomhed og holder dem underholdt så lang tid som muligt. EYEminded lytter til dine ønsker og laver en professionel løsning til dit behov.

Annoncer

Kreative grafiske opsætninger kan skabe opmærksomhed og med det rette budskab hjælpe din virksomhed på vej mod den rette position på markedet. EYEminded udarbejder kreative annoncer i alle størrelser og kan samtidig være tro mod eventuelle designretningslinjer. Om målet er øget kendskab, branding eller salg, så vil din virksomhed få et kvalificeret bud på designløsning herfra.

Visuel identitet

Hvad ønsker du at signalere med din virksomheds profil? Dit logo, visitkort, brevpapir, website og brochurer viser virksomhedens identitet over for mulige kunder.
Gennem indlevelse og tæt dialog med dig vil vi i fællesskab skabe den røde tråd i din virksomheds kommunikation. Det der skal skabe genkendelse og adskille din virksomhed fra dine konkurrenter.