... omsætter idéerne til kreative grafiske løsninger

Brochurer

I takt med at mængden af fysisk markedsføring mindskes, vil den trykte brochure kunne skille sig ud fra mængden. Hvis I løbende har behov for at ændre i brochurens indhold, vil en digital udgave være et godt valg. EYEminded sammensætter den bedst mulige løsning til din virksomhed, leder  dig sikkert igennem processen og sørger for, at brochuren er gennemført og klar til den aftalte deadline.

Eventdesign

EYEminded har erfaring med grafisk design til flere typer B2B eventmaterialer såsom digitale skærme, stilladsbannere, skilte, gulvfolie, plakater, flyers, t-shirts, floorplan/plantegninger, eventsites m.m. To events er sjældent ens, og der opstår ofte idéer undervejs, som skal eksekveres i tråd med virksomhedens brand guidelines. EYEminded griber idéerne, udarbejder kreative løsninger inden for rammerne og leverer til den aftalte tid.

Instore materialer

Giv dine varer den opmærksomhed de fortjener med kreative instore materialer. Om det drejer sig om butikker eller messestande, hvor du ønsker at skabe fokus og generere salg så får du professionelle løsninger hos EYEminded. Eksempler på instore materialer: Gulvdisplay, borddisplay, hyldeforkanter, hyldesvirper, gulvklæb, skilte, pallesvøb, plakater m.m.

Plakater og flyers

Når det drejer sig om effektiv markedsføring af arrangementer, så kan trykte plakater og flyers – til omdeling hvor målgruppen befinder sig og mindst venter det – være en god mulighed kombineret med indsatser på Social Media. En overskrift, et kreativt motiv eller et budskab der fanger deres opmærksomhed så lang tid som muligt. EYEminded lytter til dine ønsker og omsætter dem til plakater og flyers.

Outdoor

Udendørs markedsføring med høj dækning er et sikkert valg, hvis du har brug for at trænge igennem og øge kendskabet til dit brand. Et stærkt visuelt medie, som mange kommer forbi, er til stede midt i alles hverdag og kan ikke fravælges. Eksempler på outdoor markedsføring: Digitale skærme, lyskasser, buslæskærme, facadebanner m.m.

Designguides

Det kan være svært at opnå et ensartet og genkendeligt grafisk udtryk, hvis virksomhedens farver, fonte, billeder mv. stikker i mange forskellige retninger. I samarbejde udarbejder vi en designguide, der vejleder og gør det lettere for alle medarbejdere at arbejde konsekvent og ensartet med virksomhedens visuelle identitet på tværs af platforme.