...omsætter dine ønsker til digitale designløsninger af høj kvalitet

Visuel identitet

Hvad ønsker du at signalere med din virksomheds profil? Dit logo, visitkort, brevpapir, website og brochurer viser virksomhedens identitet over for mulige kunder.
Gennem indlevelse og tæt dialog med dig vil vi i fællesskab skabe den røde tråd i din virksomheds kommunikation. Det der skal skabe genkendelse og adskille din virksomhed fra dine konkurrenter.

Brochurer

Om din virksomhed ønsker at præsentere nye produkter eller bare vil gøre opmærksom på sig selv, så er brochuren oplagt valg. Den kan indgå som en del at et tilbud eller i en salgssituation og få din virksomhed til at fremstå professionel og kompetent. EYEminded tilbyder professionelt udførte brochureløsninger og leder dig sikkert igennem processen fra start til slut.

POS materialer

Giv dine varer den opmærksomhed de fortjener med kreative POS (Point of Sale) materialer. Om det drejer sig om butikker eller messestande, hvor du ønsker at skabe fokus og generere salg så får du professionelle løsninger hos EYEminded. Eksempler på POS materialer: Gulvdisplay, borddisplay, hyldeforkanter, hyldesvirper, gulvklæb, skilte, pallesvøb, plakater m.m.

Plakater og flyers

Når det drejer sig om effektiv markedsføring af arrangementer, så kan trykte plakater og flyers eksempelvis være et godt valg. Omdeling af flyers eller plakater hvor målgruppen befinder sig og mindst venter det. En fængende overskrift, et kreativt motiv eller et budskab der fanger deres opmærksomhed og holder dem underholdt så lang tid som muligt. EYEminded lytter til dine ønsker og laver en professionel løsning til dit behov.

Annoncer

Kreative grafiske opsætninger kan skabe opmærksomhed og med det rette budskab hjælpe din virksomhed på vej mod den rette position på markedet. EYEminded udarbejder kreative annoncer i alle størrelser og kan samtidig være tro mod eventuelle designretningslinjer. Om målet er øget kendskab, branding eller salg, så vil din virksomhed få et kvalificeret bud på designløsning herfra.

Direct mails

Kontakter dine kunder dig oftest pr. telefon, brev eller personligt? Hvis ja, kan en direct mail være et bedre valg end en email. I vores digitale tidsalder er der noget særligt og eksklusivt over brevet, som kan få modtageren til at føle sig særligt udvalgt. I samarbejde finder vi den løsning der passer bedst til din virksomheds behov.