... designer og forstærker dér, hvor dine kunder er online

SoMe billeder

For at lave professionelle billeder til virksomhedens Social Media (baggrundsbilleder, coverbilleder og billeder til opslag) er der flere ting at tage højde for: De forskellige formater fra platform til platform, placeringen af elementer i billedet, så de beskæres rigtigt m.m.

EYEminded laver billeder til de forskellige platforme, så de grafisk hænger sammen og giver et professionelt udtryk hele vejen igennem.

Bannerannoncer

I forbindelse med bannerannoncering er der ofte krav om udformning af flere forskellige annonceformater. EYEminded designer til alle formater i din kampagne, så de grafisk har en gennemgående rød tråd og indeholder call-to-action. Animation kan tilføjes, hvor det giver mening.

EYEminded kan også designe din landing page så den sikrer, at kampagnen visuelt hænger sammen hele vejen.

E-bøger og brochurer

Skriver du spændende og inspirerende e-bøger til virksomhedens kunder? Eller har du mon ansvaret for brochuremateriale med løbende opdateringer, der med fordel kan laves digitalt i stedet for på tryk?

EYEminded udarbejder professionelt grafisk design til både e-bøger og digitale brochurer. De leveres som pdf, der kan lægges på virksomhedens hjemmeside til download eller til online læsning.

Webdesign

Din virksomhed har allerede en CMS leverandør eller en webudvikler til den funktionelle del af din nye hjemmeside og har brug for nogen til at udarbejde et professionelt og kreativt call-to-action design. Et design der samtidig er i tråd med resten af jeres visuelle identitet.

Design Manager, Diana Bennekov, har i flere år arbejdet tæt sammen med programmører og derved oparbejdet stor forståelse for udviklingsprocessen.

Webløsninger

Din virksomhed har brug for en ny hjemmeside og vil gerne samle hele processen hos én leverandør. Hos EYEminded får du professionelle webløsninger, der med projektledelse bringes sikkert i mål.

Du får et design, der passer til resten af virksomhedens visuelle identitet og brugervenlige funktioner med fokus på konvertering, samt et system der gør det nemt for dig at vedligeholde din hjemmeside efterfølgende.

Landing page

En landing page er den første side, som dine besøgende møder efter at have klikket på et link i søgemaskinerne eller et af dine bannere. Vigtigt i forhold til opbygning af en landing page er:

  1. Relevans i forhold til annonce/banner
  2. Betydning i forhold til målgruppen
  3. Call-to-action

EYEminded designer landing pages og hjælper dig med at forstærke budskabet på siden.