...designer og forstærker der, hvor dine kunder er online

Webdesign

Din virksomhed har allerede en CMS leverandør eller en webudvikler til den funktionelle del af din nye hjemmeside og har brug for nogen til at udarbejde et professionelt og kreativt call-to-action design. Et design der samtidig er i tråd med resten af jeres visuelle identitet.

Design Manager, Diana Bennekov, har i flere år arbejdet tæt sammen med programmører og derved oparbejdet stor forståelse for udviklingsprocessen.

Webløsninger fra A til B

Din virksomhed har brug for en ny hjemmeside og vil gerne samle hele processen hos én leverandør. Hos EYEminded får du professionelle webløsninger, der med projektledelse bringes sikkert i mål.

Du får et design, der passer til resten af virksomhedens visuelle identitet og brugervenlige funktioner med fokus på konvertering, samt et system der gør det nemt for dig at vedligeholde din hjemmeside efterfølgende.

Tilmeldingssites

Er du eventkoordinator eller lignende, så tilbyder EYEminded et ideelt værktøj til online tilmelding, samt løbende administration og håndtering af tilmeldinger.

Med tilmeldingssystemet får du et væld af muligheder:

  • Tilmeldingswebsite m/eget design
  • Online tilmelding
  • Administration af deltagerlister

Kampagnesites

Ønsker din virksomhed at bruge et stærkt redskab til at formidle et særligt emne eller budskab i forbindelse med en større kampagne? Eller har du et design og mangler nogen til at opbygge kampagnesitet online?

Som en del af større kampagner kan EYEminded både designe og udvikle kampagnesites (også kaldet microsites), der enten har en kort levetid i en kampagneperiode eller sit eget liv på ubestemt tid.

Landing pages

En landing page er den første side, som dine besøgende møder efter at have klikket på et link i søgemaskinerne eller et af dine bannere. Vigtigt i forhold til opbygning af en landing page er:

  1. Relevans i forhold til annonce/banner
  2. Betydning i forhold til målgruppen
  3. Call-to-action

EYEminded designer landing pages og hjælper dig med at forstærke budskabet på siden.