......grafisk erfaring
og kompetence,
som du kan lne
dig op ad

Om EYEminded

Er du marketingansvarlig og søger digitalt og grafisk design, der kan være med til at løfte jeres ambitionsniveau til nye højder?

EYEminded leverer kreative digitale og grafiske løsninger til virksomheder, marketingafdelinger og bureauer.

Bag EYEminded står Design Manager Diana Bennekov med flere års erfaring inden for web og grafisk design. En kompetent designer, der er vant til at arbejde ud fra grafiske retningslinjer, medieplaner og deadlines i forbindelse med store brands som TDC Group, Philips Lighting, Taffel, Dong Energy, Danske Bank, LEGO m.fl. En erfaren digital og grafisk designer der kan levere gennemarbejdede løsninger fra start til slut – også for mindre og mellemstore virksomheder.  Ring på tlf. 2076 3010 eller tlf. 3511 3535, når du har brug for ekstra grafisk kompetence.

Når det drejer sig om grafisk support til marketingkoordinatoren finder du også hjælp og inspiration.

Fra id til virkelighed

Med hjælp fra professionelle samarbejdspartnere og leverandører, fører EYEminded idéerne ud i livet – og leverer hele grafiske løsninger.

Marketingansvarlig?

Hos EYEminded finder du en fleksibel grafisk samarbejdspartner, der lytter til marketingafdelingens idéer/behov og omsætter dem til kreativt stilrent design, der stemmer overens med virksomhedens grafiske linje. Hvis I gerne vil vide hvordan, og løbende har brug for nogle eksterne grafiske øjne, så lad os mødes over en kop kaffe.